4+1 eset, amikor elengedhetetlen, hogy új kanapét vegyél

Posted by admin 2018/01/09 0 Comment(s)

Az otthonok szíve a nappali, ahol a család és a barátok közösen eltölthetnek egy kis időt. Éppen ezért korántsem mindegy, hogy ebbe a helyiségbe milyen bútorokat szerzel be. Egy puha és kényelmes kanapé például semmiképpen sem maradhat ki!

Amikor meglelted az otthonod, valószínűleg egyből érezted, hogy ez az a hely, ahol majd megpihenhetsz a hosszú, fárasztó napok végén. Ehhez kényelmes, ugyanakkor helytakarékos és mutatós bútorokra van szükséged, amik közül nem hiányozhat a kanapé sem. Beköltözésed napján a beszerzett bútorok az akkori ízlésed, vagy éppen a pénztárcád állapotáttükrözték. Az évek azonban elteltek, és ahogy a család tagjai, úgy a trendek is megváltoztak, így lehetséges, hogy itt az idő, hogy kicsit felfrissítsd az otthonod.

 

4+1 eset, amikor minden otthonnak szüksége van egy új, trendi kanapéra

 

1. Felújítás utáni stílusváltás

Mikor végre befejeződik a lakásfelújítás, és a tulajdonosok boldogan tekintenek otthonuk új arculatára, akkor igen gyakran rájönnek, hogy a régi bútorok bizony nem mutatnak már olyan jól az új környezetben. Mit lehet tenni? Ideje megválni a régi poros kanapétól, és valami újat, egy modern bútort beszerezni helyette. Nálunk számtalan stílusirányzatnak megfelelő kanapé közül választhatsz, amiket ráadásul megfizethető áron teszünk elérhetővé mindenki számára. Legyen szó vintage, retro, vagy minimál stílusról, mindenki megtalálhatja az új kedvencét.

 

2. Új lakás vásárlása

Amikor új otthonba költözöl, gyakran szembesülhetsz azzal, hogy a mérete, vagy a stílusa miatt a régi bútorok egyszerűen nem illeszkednek az új terekbe. Egy kényelmes és stílusos kanapé nélkül viszont egyetlen nappali sem lesz igazán otthonos, úgyhogy látogass el oldalunkra, és válassz olyat, ami az új lakásba is tökéletesen passzol!

 

4. A régi kanapé már a végét járja

Időnként a régi kanapék kiszolgálják az idejüket, egy napon megadják magukat, és végleg használhatatlanná válnak. Ne lógasd emiatt az orrod! Itt a nagy lehetőség, hogy kiválaszd a legtökéletesebb kanapét, amire eddig csak vágytál. Legyen szélesebb, puhább, esetleg legyen akkora, hogy akár egy egész baráti társaság elférjen rajta? Mi minden igényre tudunk egy megfelelő választást!

 

5. Közeleg a borongós ősz

A nyár végével sajnos az időjárás is hamarosan szürkévé válik, ami miatt az összejöveteleket már nem lehet a szabadban tartani. Ha azonban a nappalidban van egy nagy és kényelmes ülőgarnitúra, akkor a lakásban ugyanolyan jól érezhetitek magatokat, mintha csak a szabadban lennétek. A téli időszakban különösen fontos szerepet kap az otthon melegét nyújtó érzés, amihez egy ideális kanapé nagymértékben hozzájárul.

 

4+1: Mert megérdemled a kényeztetést

Ha szülő vagy biztosan tudod, hogy egy gyerekekkel töltött aktív nyár milyen megterhelő tud lenni. Az iskolakezdéssel a gyerekekre új kihívások várnak, a szülőkre pedig végre egy kis pihenés, amihez elengedhetetlen egy kényelmes és hívogató kanapé. Nézz körül oldalunkon, hogy neked melyik a legvonzóbb darabunk, és rendeld meg ma álmaid kanapéját!

 

Segítünk választani!

Törekszünk arra, hogy a lehető legszélesebb kínálattal várjuk vevőinket, de a bőség zavarában először talán nehéznek tűnik kiválasztani a legmegfelelőbb darabot. Íme, néhány tipp, ami segíthet a döntésben:

  • Ha kedveled az elegáns és masszív bútorokat, akkor bőrkanapékat ajánljuk, mert megfelelő gondoskodás mellett ezek évek múlva is újként tündökölnek majd
  • Gyakran vannak vendégeitek? Akkor mindenképp a több részes, nagyméretű kanapékat ajánljuk, mert ezeket kedvetekre kombinálhatjátok. Segítségükkel senki sem fog összekuporodva üldögélni.
  • Szűkebb terekbe ajánljuk a kisebb, ággyá alakítható kanapéinkat, amikkel helyet takaríthatsz meg, ugyanakkor akár alhattok is rajta ti, vagy a vendégeitek.

A kanapé tehát nem csak egy bútor a lakásban, hanem az otthonod szíve, a családi életet központja is. Egy mutatós és kényelmes ülőgarnitúra alapjaiban változtathatja meg otthonod atmoszféráját és segíthet, hogy a családod minőségi időd tölthessen együtt. Nézz körül oldalunkon, hiszen egyedi dizájnt találhatsz elérhető árakon. Most döbbenetes akciókra is bukkanhatsz, így nem lesz kérdés, hogy lecseréld a régi, kopott kanapéd!